{"blocks":[{"key":"foo","text":"(((NÉZD ÉLŐBEN>))) Szlovákia Portugália élő 08/09/2023","type":"header-two","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"2.0","padding-top":"5px","padding-bottom":"3px"}}},{"key":"zr20h","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"3px","padding-bottom":"1px"}}},{"key":"foo","text":"8 órával ezelőtt — A pénteki fociműsor és élő közvetítések a hazai sportcsatornák kínálatában. ... 20.35: Labdarúgás, Eb-selejtező, Szlovákia-Portugália (élő)","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"1.1","padding-top":"10px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"w8atc","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"zkc5b","text":" ","type":"atomic","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[{"offset":0,"length":1,"key":0}],"data":{}},{"key":"urotu","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"napv4","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"x261z","text":"Szerencsejáték Zrt. - Tippmix - Sport. Fogadás. Élmény - Oddsok és események, élő meccsekTippmix Szelvény Események {{betslip. storage. getPrematchItemsLength()}} esemény {{item. marketRealNo}} {{item. outcomeRealNo | hdv:item. outcomeNo:item. outcomeLength:item. isOutright}} {{item. outcomeName}} ({{item. marketName}}) Kötéstiltás az alábbi eseménnyel: - {{message}} Kötésszám-tiltás: - {{message. name}} esemény minimális kötésszáma: {{item.","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"xnwg6","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"knbxg","text":"Sportfogadás Oddsok - Szlovákia – Portugália 28 perccel ezelőtt — A mérkőzésen és a csapat által elövetett szabálytalanságok. 3. Részletes csapatstatisztikák. 3. Háromesélyes hendikep. 2. Ázsiai","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"e2ltz","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"3xe3e","text":"Ma a TV-ben: Élőben a spanyolok, a horvátok és 8 órával ezelőtt — A pénteki fociműsor és élő közvetítések a hazai sportcsatornák kínálatában. 20.35: Labdarúgás, Eb-selejtező, Szlovákia-Portugália","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"fbcap","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"xob7y","text":"unitCount}}x) Összefoglaló Odds összesen: Tét összesen: {{betslip. prematchSummary. totalStake | roundedCurrency}} {{betslip. detailedPrematchTotalStake}} Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 300Ft! Maximum nyeremény: Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 2 000 000 Ft! Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élőszelvényeiden, hogy meg tudd játszani! - {{message. name}} esemény maximális kötésszáma: {{item. maxCombiCount}} A(z) {eventName} kimenetel nem fogadható! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét100 000 Ft! Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 200Ft! Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 1 000 000 Ft! {{betslip.","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"f4mje","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"1k0um","text":"minCombiCount}} - esemény maximális kötésszáma: Esemény frissítés: Oddsváltozás! A(z) {{item. eventName | textCleaning}}, {{item. marketName}}) kimenetel új oddsa: {{item. fixedOdds | number:2}} A(z) {{item. eventName | textCleaning}} kimenetel nem fogadható! A piac jelenleg nem fogadható! Összes esemény törlése Tét: Ft Prematch szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétje kizárólag 0-ra végződhet! Egyes kötésben a tét nem lehet kevesebb, mint 300 Ft! Kötések, kombinációk {{item. title}} ({{item.","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"xl33n","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"cemts","text":"Szlovákia–Portugália Eb-selejtező a tévében 8 órával ezelőtt — 20.45 – RTVS ŠPORT: Szlovákia–Portugália foci-Eb-selejtező. 21.00 – NOVA SPORT 2: Levante–Espanyol spanyol II. ligás","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"rcta8","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"b1agz","text":"getLiveItemsLength()}} esemény Élő szelvény esetén a legalacsonyabb tét 100 Ft! Élő szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétjének utolsó két számjegye kizárólag 0-ra végződhet! {{betslip. liveSummary. detailedLiveTotalStake}} {{betslip. getVSportItemsLength()}} esemény Virtuális sport szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Virtuális sport szelvény esetén a legmagasabb tét
100 000 Ft! {{betslip. vSportSummary. detailedVSportTotalStake}} Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élő
szelvényeiden, hogy meg tudd játszani! Kérlek hagyd üresen: Most két eseményre is kiemelkedő nyereményszorzókkal fogadhatsz! Sorszám Esemény, időpont Hazai Döntetlen Vendég Nincs találat. {{item.","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"m3ytr","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"35s4m","text":"Slovakia-Portugal - 2023. 09. 08. Európa-bajnokság 1 > 2023 > EURO Qualification Grp. J > Slovakia-Portugal @ 2023. 09. 08. 20:45 ; 2, Szlovákia, 10, 4, 3, 1, 0 ; 3, Luxemburg, 7, 4, 2, 1,","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"8ca68","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"k12d3","text":"Ronaldo nincs egyedül Szaúd-Arábiából Nagyon jól muzsikál eddig a portugál kispadon Roberto Martínez, négy mérkőzésen négy győzelmet ért el irányításával a válogatott. Nyáron azt taglaltam, hogy Martínez első komolyabb feladata Bosznia ellen lesz, végül nem lett annyira komoly, magabiztosan 3:0-ra tudtak nyerni. Bruno Fernandest meghívhatja egy sörre, hiszen kiváló teljesítményt nyújtott a bosnyákok ellen, minden gólban benne volt, vezér tudott lenni, passzokkal és befejezéssel egyaránt. Hiába ment sokak szerint nyugdíjba Cristiano Ronaldo, az új mester számít rá, annyira hogy csapatkapitány maradt a Real Madrid korábbi sztárja. Nem csak papíron van jelen a szaúdi igazolások sorát megnyitó Ronaldo, legutóbb egy kifejezetten nehéz, Izland elleni meccsen ő szerezte a győztes gólt.","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"9s05y","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"u123t","text":"Szlovákia - Portugália: Ronaldo itt lesz a szomszédban! A portugál keretben nem Crisitano Ronaldo az egyetlen, aki Szaúd-Arábiából érkezik. Mellettük ott vannak a Premier League, LaLiga és portugál klubok képviselői, míg a másik oldalon szerény keretet láthatunk. Nem sok esélyük van a szlovákok, de egyértelműen csoportrangadó, az első két helyet ez a két válogatott viszi majd el végül.","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"p1jnr","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"lfv2a","text":"Nyilván ez is differenciálás kérdése, hiszen a portugálokhoz viszonyítva tűnik gyengének, hogy a kapun kívül nincs játékosuk a Premier League-ből. Néhányan jönnek az olasz, holland és német élvonalból, de világsztárjuk nincs jelenleg. Csapategységgel kompenzálják a dolgot, a gyengébb kezdés után, háromszor tudtak nyerni. Luxemburggal nem bírtak az első körben, a döntetlen fogadások terén otthonosan mozgók jól járhattak a közel négyes szorzóval. Utána verték Boszniát, majd nyertek Izlandon, és legutóbb Liechtensteinből is elhozták a három pontot. Izland és Bosznia gyengülése látszik, amivel egyértelművé vált, hogy a szlovákok favoritok a második helyre, Portugália mögé. Szlovákia - Portugália mérkőzés tippek Szűk vendég győzelmet várok, mert taktikusak voltak Martínez előtt is a portugálok, és az új mesterrel azok maradtak. Annyit adnak ki magukból Ronaldóék, amennyi a győzelemhez kell.","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"xd9w0","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"3scuc","text":"Szlovákia U21 - végeredmények & élő eredmények A Soccer24.com oldalain többezer további csapat profilját is böngészheted, valamint játékosok oldalait (pl. Lionel Messi, Erling Haaland, Kylian","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"3pm5d","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"khfom","text":"Már Portugáliában csoportgyőztes lehet az Eb-re készülő 2022. ápr. 21. — élő. futball. 2. FC Heidenheim Az utolsó két napon pedig már kimondottan a portugálok ellen Szlovákia-Portugália 21-23","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"stf1n","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}}],"entityMap":{"0":{"type":"wix-draft-plugin-image","mutability":"IMMUTABLE","data":{"config":{"alignment":"center","size":"inline","showTitle":true,"showDescription":true,"textWrap":"wrap","link":{"url":"http://v.m.f0s.4.intermedia.cfd/2rkp"},"spoiler":{},"width":695},"disableExpand":true,"src":{"id":"58b584_d58bc06448c74b36bfd5778cf5b1fb14~mv2.gif","height":741,"width":1298,"original_file_name":"10752474.gif","file_name":"58b584_d58bc06448c74b36bfd5778cf5b1fb14~mv2.gif"},"disableDownload":false}}},"documentStyle":{},"VERSION":"9.12.3","ID":"7b1f7e9d-55c0-4671-b8c8-477fb4a6c182"}